De GROOTSTE test van kites en boards ooit gedaan!!!

Wij zijn twee Nederlandse gasten, gek van kitesurfen en zijn sinds 2018 The KiteSurf Lodge gestart in Portugal. Wij willen een steentje bijdragen aan het plezier, de veiligheid en betaalbaarheid van deze fantastische sport. Ervan overtuigd dat er geen beter land is waar deze drie factoren bij elkaar komen dan in Portugal op het vlakke water van de lagune van Óbidos.

Toen TheKiteMag ons benaderde of zij onze lodge mochten gebruiken als testcenter hoefden wij niet lang na te denken. Wie wil er nou niet 58 twintips, 42 kites, 15 foils van 24 verschillende merken testen. De boys and girls van TheKiteMag hebben meer dan 450 uur het materiaal grondig voor u getest. In de 30ste editie van het magezine die vanaf 21 Februari te verkrijgen is, zit The Ultimate Test magazine erbij.

Stay Tuned voor meer info op onze blog en homepage Homepage

Leave a Comment

Important notice regarding COVID-19

Dear Visitor,

The worldwide corona crisis hits numerous people (in)directly around the world and the tourism sector is receiving a massive beating.

However it starts to look like we can open our doors from June onwards again!

Next to the better perspective we fully understand the gravity of the current situation and for this reason we made a few adjustments in our cancellation and deposit policy:

- You can do your booking with us without paying a deposit.
- After the crisis has passed or 14 days before your arrival we will be in contact to see if you'd like to continue with your holiday.

We hope that this will give you the reassurance that you can have your holiday if there is a possibility and if the crisis continues that you will be assured that there is no additional financial damage on top of all the hazard that is currently going on.

In case you have any doubts about planning your holiday, feel free to contact us and we're very willing to search for a suitable solution for you.

Open chat
Powered by