De GROOTSTE test van kites en boards ooit gedaan!!!

Wij zijn twee Nederlandse gasten, gek van kitesurfen en zijn sinds 2018 The KiteSurf Lodge gestart in Portugal. Wij willen een steentje bijdragen aan het plezier, de veiligheid en betaalbaarheid van deze fantastische sport. Ervan overtuigd dat er geen beter land is waar deze drie factoren bij elkaar komen dan in Portugal op het vlakke water van de lagune van Óbidos.

Toen TheKiteMag ons benaderde of zij onze lodge mochten gebruiken als testcenter hoefden wij niet lang na te denken. Wie wil er nou niet 58 twintips, 42 kites, 15 foils van 24 verschillende merken testen. De boys and girls van TheKiteMag hebben meer dan 450 uur het materiaal grondig voor u getest. In de 30ste editie van het magezine die vanaf 21 Februari te verkrijgen is, zit The Ultimate Test magazine erbij.

Stay Tuned voor meer info op onze blog en homepage Homepage

Leave a Comment

Open chat